FIFA World Cup Qatar 2022™

SE ON PANINI! AVAA. KERÄÄ. OSALLISTU.

Huippupelaajia, parhaat joukkueet, fanien intohimoa ympäri maailman, perinteitä ja innovaatiota. Nämä ovat vain joitakin aineksista, jotka tekevät FIFA World Cup™ -kisasta suurimman ja jännittävimmän jalkapallotapahtuman, jota odotetaan innolla neljän vuoden välein. Ja Panini tuo samat ominaisuudet viralliseen tarrakokoelmaansa, jota on valmistettu jokaiselle kilpailulle vuodesta 1970 alkaen. 

Panini on ylpeä voidessaan julkistaa FIFA World Cup Qatar 2022™ -tarrakokoelman julkaisun tämän historiallisen Qatarin turnauksen juhlistamiseksi – turnaus pidetään aivan ensimmäistä kertaa marras- ja joulukuussa joissakin uskomattomissa futuristisissa kisapaikoissa. 

Jokaista 32 lopputurnaukseen päässyttä joukkuetta edustaa 18 pelaajaa, viralliset pelipaidat ja tunnukset. Jokainen pelimuodostelma on sekoitus kokeneita pelaajia, joista osa on pelinsä huipulla ja osa pelaa ensimmäistä kertaa tärkeässä turnauksessa. Mukana on joukkuekuva, jalkapalloliiton logo, tiedot jokaisen maan matkasta kohti lopputurnausta sekä turnauksen aikataulu. 

Tämä 100 % Panini-kokoelma on aivan välttämätön jokaiselle todelliselle kerääjälle – se on kattava, sen suunnittelukonsepti on uusi ja se on täpötäynnä tilastoja ja faktoja.

Mukana on joukkuekuva, jalkapalloliiton logo, tiedot jokaisen maan matkasta kohti lopputurnausta sekä turnauksen aikataulu.

Joukkuesivujen rinnalla on kaksi osaa, jotka on suunniteltu erityisesti kerääjän virittämiseksi FIFA World Cup™ -tunnelmaan: toinen on kunnianosoitus stadionien uskomattomalle arkkitehtuurille ja toinen yhteistyössä FIFA:n jalkapallomuseon kanssa luotu osa muistelee tapahtumien rikasta historiaa. Ja kuten jokaisessa perinteisessä Panini FIFA World Cup™ -kokoelmassa, mukana on luonnollisesti tapahtuman pokaalia ja virallisia tunnuksia esittäviä tarroja.

Kokoelma sisältää yhteensä 670 tarraa mukaan lukien 50 erikoistarraa. 

Lisäksi ensimmäistä kertaa FIFA World Cup™ -kokoelmassa fanit voivat löytää superharvinaisia Panini Extra Stickers -tarroja, joita lisätään satunnaisesti vakiopaketteihin. 

Nämä tarrat erottuvat pääkokoelmasta, sillä niiden etupuolella on toimintakuva. Niihin on valittu kaksikymmentä Legends- ja Rookies-pelaajaa, joista jokainen esitetään eri väreissä.

Jo myynnissä lehtikioskeissa!

Aloita kerääminen Mega-aloituspaketilla, johon sisältyy 1 albumi ja 4 pakettia! 

Etsi 9 pakettia sisältävä megablisteri!

Etsi tätä upeaa kokoelmaa hyvin varustetuista myyntipisteistä!

Vain Paninilta!

 

© FIFA, FIFA’s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World Cup™ tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA.

Jaa