PANINI FIFA 365 ADRENALYN XL™ 2023

Tämän kauden maaginen numero on kahdeksan! Erling Haaland teki vain kahdeksassa Valioliigan ottelussa ennätykselliset 14 maalia. Joshua Kimmich on pelannut Bayern Münchenissä kahdeksan kautta. Atlético de Madrid on voittanut kahdeksan kansainvälistä pokaalia. Ja me vietämme kaikkien aikojen upeimman PANINI FIFA 365 ADRENALYN XL ™ -korttikokoelman kahdeksanvuotisjuhlaa!

Joten lähde mukaan tähän kansainvälisen jalkapallon vuoristorataan. Jäljitä parhaat kortit haastaaksesi ystäviäsi jännittäviin ja maalirikkaisiin otteluihin! Mistä aloitamme? TEAM MATE -korteista tietenkin, sillä ne ovat jokaisen ADRENALYN XL™ -kokoelman peruskivi. Tänä vuonna niitä tuetaan CAPTAIN-korteilla. Mukana on myös kolmoisuhka eli SECOND SKIN, CLUB BADGE ja LINE-UP-kortit, jotka näyttävät mahtavilta, kun ne asetetaan yhdessä kansioon – todellinen makupala jokaiselle aidolle fanille. Unohtamatta kokoelman perinteisiä luokkia: TITAN, MAGICIAN, DOMINATOR ja FANS’ FAVOURITE -kortit erikoisefekteillä ja ennen näkemättömän henkeä salpaavilla väreillä. Siinäkö kaikki? Ei todellakaan! Parhaat maalivahdit (TOP KEEPER), lupaavimmat nuoret (RISING STAR) ja aivan välttämättömät GAME CHANGER -kortit johtavat meidät uusiin GIANT-kortteihin – aseta ne yhdessä kansioosi ja paljasta yllätys!

Seuraavaksi vuorossa ovat kokoelman harvinaisimmat kortit: TOP MASTER -kortit, joihin on tänä vuonna painettu pelaajien nimikirjoitukset sekä INVINCIBLE, jota on vaikea löytää ja yhtä lailla hankala pähittää missä tahansa ottelussa. Lopuksi vielä yksi jännittävimpiä luokkia: erittäin harvinaiset ja äärimmäisen arvokkaat MOMENTUM-kortit. Niiden jäljittäminen on todellinen elämys! Joten… valmiina alkupotkaisuun? Kolme, kaksi, yksi… nyt mennään!

Adrenalyn XL™… rakkaudesta peliin!


FIFA, FIFA‘s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World CupTM tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA.

Jaa