SUPER MARIO TRADING CARD COLLECTION

Maailman kuuluisin putkimies saa ensimmäisen Panini-keräilykorttikokoelmansa! Mario on ollut lähes 40 vuotta tien päällä useilla videopelialustoilla ja tuonut lukemattomia tunteja pelihupia kokonaisille nuorten sukupolville.

Super Mario -keräilykorttikokoelmalla Panini tuo Super Mario -pelien sankarit ja heidän vihollisensa kotiisi ensimmäistä kertaa keräilykortteina. Ei väliä, oletko innokas Super Mario -fani, satunnainen pelaaja vai uusi tulokas Marion värikkäässä maailmassa, täältä jokainen pelaaja löytää mahtavia keräilykortteja.

Sinua odottaa kaiken kaikkiaan 252 kerättävää korttia, joista löydät Marion, Luigin, Peachin, Yoshin, Bowserin ja muita videopelien hahmoja. Niiden joukossa on 72 arvokasta erikoiskorttia kulta-, hopea- tai sinisillä metalliefekteillä. Kohokohtana on yhdeksän Limited Edition -korttia, joita voit hankkia Panini-kaupan eksklusiivisista pakkauksista.

Super Mario on kaikkien aikojen menestynein pelisarja, jonka videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 387 miljoonaa kappaletta. Marion ensiesiintyminen oli vuonna 1981 Donkey Kong -pelissä ennen kuin hänestä tuli oman Mario Bros -pelinsä nimisankari vuonna 1983. Lopullinen läpimurto tapahtui vuonna 1985 Super Mario Bros. -pelillä, josta tuli videopelien historian virstanpylväs. Se on yhä kaikkien aikojen menestyneimpien pelien kymmenen parhaan joukossa.

Mario esiintyy yli 200 pelissä ja suurimmassa osassa niistä pieni putkimies pelastaa prinsessa Peachin arkkivihollisensa Bowserin kynsistä. Mariolla on kuitenkin myös monia muita rooleja. Hän esiintyy taiteilijana ja lääkärinä, mutta niiden lisäksi hänet tunnetaan myös lukuisista urheilusuorituksista. Mario loistaa kaikissa lajeissa, oli kyse sitten tenniksestä, jalkapallosta, golfista tai pesäpallosta. Siksi ei olekaan yllättävää, että hän osallistui jopa olympialaisiin yhdessä entisen vastustajansa Sonicin kanssa.

Hänen roolinsa kilpa-ajajana on todella haastava Mario Kart -sarjan peleissä, joissa hän pääsee ystävineen ratin taakse ja osallistuu huikeisiin kisoihin.

Niinpä Paninin uudessa Super Mario -keräilykorttikokoelmassa on erikoisluokka, joka on omistettu Marion ja hänen ystäviensä urheiluharrastuksille. Heidät esitetään pelaamassa muun muassa golfia, tennistä ja jääkiekkoa.

Voit säilyttää Marion, Luigin, Peachin ja kaikkien muiden Super Mario -hahmojen kortteja keräilykansiossa, joka sisältyy aloitussettiin. Löydät siitä riittävästi tilaa kokoelman kaikille 252 kortille sekä yhdeksälle Limited Edition -kortille! Tämä keräilykorttikokoelma tihkuu nostalgiaa ja on ehdoton välttämättömyys jokaiselle Super Mario -fanille, olivat he sitten suuria tai pieniä.

Vinkki: Panini-kaupassa myytävät paketit ovat täydellinen tapa päästä alkuun Super Mario -korttien keräilyssä, sillä ne sisältävät aloitussetin ja kaiken, mitä tarvitset uuden Super Mario -kokoelman käynnistämiseen.

Hanki mahtavaa keräily- ja vaihtelunautintoa Super Mario -keräilykorttikokoelmalla nyt suoraan kotiisi!

© Nintendo

Jaa